forex trading logo

Home
Lyžiarsky výcvik 24.2. - 28.2.2020 PDF Tlačiť E-mail

Lyžiarsky výcvik 24.2. – 28.2.2020

Rok sa stretol s rokom a my sme sa vrátili do lyžiarskeho strediska Tále. 24. február 2020 si žiaci vychutnali cestu na každoročný lyžiarsky výcvik.

Penzión Dúhový pstruh nás privítal čistotou a pripravenosťou izieb. Traja inštruktori lyžovania sa venovali 36 žiakom našej školy ročníkov 6. – 9., ktorí boli na rôznych úrovniach lyžiarskych schopností. Od skúsených lyžiarov až po úplných začiatočníkov. Počasie sa rozhodlo, že nám ukáže rozmanitosť svojich tvárí, a tak sme zažili nádherné slnkom zaliate svahy, daždivé predpoludnie a prekvapilo nás i čerstvou pokrývkou výdatného snehu.

Priamo spred penziónu nás každý deň vozil Skibus priamo do strediska a späť. Raňajky, obed a večera, ako aj pitný režim počas celého dňa sme mali zabezpečené v ubytovacom zariadení.

Posledný deň výcviku všetci, konkrétne aj tí, ktorí prvýkrát stáli na lyžiach zjazdili aj najnáročnejší svah a žiaci, ktorí naopak lyžovať vedeli, sa zdokonalili v technike. Počas celého výcviku sa v čase prestávok mohli občerstviť a zahriať teplým čajíkom na svahu.

Celý pobyt si žiaci spestrili rôznymi aktivitami, hrami, súťažami v rámci spoločenských večerov.

Všetci žiaci, ktorí sa zúčastnili LVVK boli za svoju vytrvalosť, šikovnosť a zdatnosť ocenení účastníckymi diplomami a sladkými odmenami.

Môžeme skonštatovať, že tohtoročný lyžiarsky kurz dopadol vynikajúco zo všetkých pohľadov. Vďaka patrí všetkým.

 


Prevádzkované na Joomla!. Valid XHTML and CSS.